Lovagláshoz kötelező védőfelszerelés viselete, melyet igény szerint biztosítunk.

20 perc sétalovagoltatás

4 éves kortól biztosítjuk gyermekek számára, így biztonságosan elsajátíthatják a lovon való egyensúlyozás alapjait, megismerik a mozgását és játékos feladatok végrehajtása mellett növekszik a lovon való magabiztosságuk.

30 perc futószáras lovagoltatás

Akik már magabiztosabban ülnek lovon, fél órában a helyes ülést gyakorolhatják, minden jármódban. Kengyelben és anélkül, szárfogás gyakorlása mellett is, illetve gyerekeknek játékos feladatokkal színesítve adjuk át a helyes mozgásformákat.

30 perc voltizsálás

Színesítés képen, illetve az egyensúlyérzék javítása céljából tanítunk lovastorna gyakorlatokat is. Segít a gyerekek koncentrációjának összpontosításában, mozgáskoordináció javításában és félelmük leküzdésében.

45 perc lovagoltatás

Azok a lovasok, akiknek a 30 perc már nem megterhelő (izomzatilag és koncentrálásban), mintegy előkészítve a szabadon lovaglást ajánljuk ezt.

1 órás szabadon lovaglás

Aki minden jármódban ülésbiztonsággal rendelkezik, szabadon lovagolhat, elsajátíthatja, fejlesztheti a megfelelő szár, csizma és egyéb segítségeit. Díjlovas, kavaletti feladatok gyakorlására van lehetőség.
Tereplovaglás

Csoportos tereplovaglást áll módunkban biztosítani, erdőben, vagy réten, tapasztalt lovasok számára, illetve gyerekeknek kísérővel, kikapcsolódásként.

Ugróedzés

Gyakorlott lovasok számára ugró edzésen való részvételre is van lehetőség.

Bértartás

2017 tavaszától lehetőségünk nyílik lovak fogadására is.
Magában foglalja a pályahasználatot, karámozási lehetőséget, etetést (2x abrak és 3x széna), almolást. Angolbokszos tartást tudunk biztosítani.

Táborozás

Korcsoportok szerint szervezünk táborokat. Fő program a lovak körüli munkák megismerése, lovaglás és elméleti ismeretek bővítése. Kézműves programokkal és kirándulásokkal színesítjük a táborokat.

Nagyokank, iskolás csoportoknak kirándulásokat, illetve sátras táborokat rendezünk.

Versenyfelkészítés

Versenyzés iránt érdeklődő lovasainknak biztosítjuk a felkészülést, versenyen való részvételt (ló biztosítás, szállítás, stb)

Tagság

Tagsági lehetőséget mindenki számára biztosítunk, mely bérletkedvezményt von maga után, illetve egyesületi programokon való részvételre jogosít. Ezen felül a versenyeztetést csak tagok számára biztosítjuk.

Árak:

  • 20 perc- 600 Ft
  • 30 perc – 1200 Ft
  • 45 perc – 1800 Ft
  • 1 óra – 2400 Ft

Bérlet árak:

  • 10x 30 perc – 10 000 Ft
  • 10 x 45 perc – 16 000 Ft
  • 10 x 1 óra – 20 000 Ft
  • Tagdíj: 5000 Ft /év

Terep és ugróedzés- előre egyeztetett igény szerint egyedi díjazással